Scroll to top
© 2019, Glazbeni sastav Terca, Sva prava pridržana
Dijeli
Natrag
#tercashow

Svadba koja se pamti

Scroll

01. Bend

Kratki vodič u svadbe

Kako odabrati bend za svadbu? Većina mladenaca postavlja si to isto pitanje. Bend je jedna od najvećih stavki kod organiziranja vjenčanja i zato je bitno odabrati bend koji odgovara Vama, ali i Vašim gostima. Važno je odgovoriti na pitanja:

  1. Kakvu glazbu slušaju naši gosti?
  2. Kakav repertoar mi želimo?
  3. Da li bend može zadovoljiti te kriterije?

02. Pitanja

Kratki vodič u svadbe

Ovdje ćemo pokušati odgovoriti na sva bitna pitanja koja bi Vas mogla zanimati, ali naravno da nam se možete i osobno javiti ovdje.

Kakav repertoar pjesama izvodimo na svadbama?

Na svadbi je najvažnije da se gosti i mladenci dobro zabave, zar ne? Stoga bend koji svira svadbu mora prilagoditi repertoar svakom ukusu. Glazbeni sastav Terca Vam nudi širok i bogat repertoar raznih glazbenih stilova: rockpop, zabavna glazba, narodna glazba i neizostavni tamburaški repertoar.

Pjesme za prvi ples?

Što se tiče prvog plesa, predlažemo da odaberete laganiju plesnu pjesmu u kojoj ćete i Vi i Vaš/a partner/ica maksimalno uživati. Koju god pjesmu odabrali, obećavamo da ćemo se maksimalno potruditi u našoj izvedbi. Ovo su neke od popularnih pjesama koje smo prošle godine izvodili na svabama:

  • Petar Grašo - Moje zlato
  • Tedi Spalato - More snova
  • Toni Cetinski - Rijeka ljubavi
  • Posegana - Doživotno tvoj
  • Petar Grašo - Ako te pitaju
  • Dalmatino - Jedina ljubav

Koliko ranije treba rezervirati bend?

S obzirom na to da većina mladenaca želi ljetnu svadbu, bendovi su u ljetnim mjesecima najviše bukirani. Upravo radi toga bi bilo dobro javiti se čim saznate datum vjenčanja i bukirate prostor. Neki mladenci bukiraju bend i 2 godine unaprijed tako da nikad nije prerano…

Do koliko sati svira bend?

U pravilu nema pravila u koliko sati se zavrašva svadba i to u potpunosti ovisi o Vama i naravno o Vašim gostima.

Koja je cijena benda za svadbu?

Ako Vam se sviđa sve što ste do sad vidjeli, pročitali i čuli, niti cijena Vas sigurno neće odbiti. Najbolje bi bilo da nam pošaljete upit.

Gdje nas možete čuti?

Osim na svadbama, redovito sviramo po clubovima, šatorima i na različitim eventima. Informacije o takvim gažama možete pronaći na našim društvenim mrežama gdje objavljujemo sve detalje vezane uz javne nastupe.

Terca svadbe

03. Preporuke

Kratki vodič u svadbe

Naši mladenci su definitivno najbolja reklama i najbolji pokazatelj naše kvalitete pa preporučamo razgovor sa njima ukoliko poznajete neke od mladenaca kojima smo svirali. Također, osobni susret sa predstavnikom benda je neizostavan kod dogovaranja svadbe i u većini slučajeva presudan faktor no predlažemo da nas svakako prije tog susreta dođete slušati uživo. Dobar glas daleko se čuje.

postanite i vi naši zadovoljni mladenci

Što naši mladenci kažu?

Mihaela&Martin
Dragi naši tamburaši,hvala Vama na odličnoj zabavi ???? preporučujemo Vas dalje ????????????????

— Mihaela&Martin

Mladenci

Janja&Petar
Sve pohvale decki???? Samo tako dalje!????

— Janja&Petar

Mladenci

Ivan&Marina
Decki hvala vam od ❤, prezadovoljni smo vasom svirkom, ispunili ste nas do kraja i hvala vam na tome ???????? prepresretni smo... ????????

— Ivan&Marina

Mladenci

Sandra&Goran
Hvala vam! Najbolji ste! ????????????????❤

— Sandra&Goran

Mladenci

Ugovorite Vaš termin već danas

Kontaktirajte nas i pitajte što god Vas zanima